Kök

                                    

Det 25 kvm härligt storta köket kommer att vara utrustat med ett ekinbyggnadskök från Myresjökök och rostfria vitvaror från Husqvarna. Den första bilden föreställer hur "original köket" ser ut. Ganska tråkigt om jag ska vara ärlig.. Dock så kommer vi som vanligt sätta våran egen personliga prägel på det hela. På andra bilden har vi lagt till en köksö och flyttat dit hällen och kåpan. Vips så finns det mycket mer bänkyta och en skönare atmosfär. Hade även tänkt att avsluta själva långsidan på ön med en upphöjning som fungerar som barbänk. Trevligt att så och laga mat på ön istället för att stå med näsan in i väggen! 

Luckorna       Handtagen

Från börja hade vi tänkt att välja bort köket som kommer med huset och istället bygga ett kök själva precis så som vi vill ha det. Tyvärr har Smålandsvillan ändrat om i sina regler vilket innebär att vi inte hade möjligheten att välja bort köket. Men jag tror att det blir bra ändå när vi lägger till våra egna ideér. Dock kunde vi välja bort deras bänkskivor, rostfria hel-diskbänken och vitvarorna. De grejerna fixar vi på egen hand.

Har även skissat på ett svart kök... är ju så snyggt och häftigt! Men vi får nog hålla oss till ekluckorna ett tag iallfall ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0