Vitvarorna

                        

                                 

Vi var tidigare iväg och fick en offert på vitvaraorna med en rabatt på 10% från butik. Men bara för skojs skull så gick vi till ytterligare två butiker och bad om offert. Den bäst offerten slutade på 58.200 kr istället för 78.000 kr. Det är nästan 25% rabatt! Då fick vi de produkter som vi verkligen vill ha. Rekomenderar varmt att vara lite fräck och låta butikerna slåss. Det finns pengar att spara.
 
Det blir helt klart rostfria vitvaror från Husqvarna genomgående i hela köket. Ytorna på produktena är suveräna då de är "anti-finger-prints" behandlade. En extra bred induktionshäll med fyra fält som känner av kokkärlen, diskmaskinen som är den tystaste som finns på marknaden, kylen och frysen med supertrevlig invändig planering och anti-frostfunktion i frysen, 7 kg:s tork- och tvättmaskinerna där även tvätten är tystast och köksfläkten som nästan är ljudlös (kommer från Franke), kommer bli som kronan på verket! Kvalitet och grym desigt, I´m happy!


Idag beställde vi även bänkskivorna. Själva skivorna är svarta (laminat) med en kantlist i rostfritt stål. Kommer att passa oerhört bra med vitvarorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0