Leverans!

Äntligen leverans! Knappt en blund fick vi sova natten till leveransdagen, tankarna bara snurrade och en uppsjö av blandade känslor gav sig till känna.









Morgonen började med att vi steg upp vid fem och självklart så ösregnade det. Kl 7:00 var vi ute på tomten lagom till då lastbilarna rullade in med huset på släp. Vilken mäktig och märklig syn det var och med sig hade dom dessutom solen! YES!

Monteringen av huset började 7:30 och redan vid 11-tiden stod där vårat hus, näst intill färdigt och helt vattentätt. Det är den mest märkliga sak jag någonsin upplevt, en häpnadsväckande syn. Från att bara ha varit ett lerfält till att på tre timmar ha blivit en superfin villa, våran alldeles egna villa dessutom... :-D Det var ju självklart värt att fira med champagne. Vi hade även gjort smörgåstårta som vi bjöd hela monteringsgänget på (uppskattades). Våra nära och kära kom givetvis och delade våran största stund med oss men även våra säljare Björne och Martin dök upp och gratulerade, vilket var väldigt trevligt och uppskattat.

Jösses så imponerad man blir av montörerna och framför allt kranföraren. Han var enormt säker på sin sak, han hade verkligen 110% kontroll hela vägen och från våran utkiksplats såg allt ut som en dans på rosor. Märks att grabbarna varit med förr!


Kommentarer
Postat av: Maria på Adrians backe

Snyggt!

2008-09-12 @ 11:13:46
URL: http://adriansbacke.blogspot.com
Postat av: Linda

Härligt för er att ha huset på plats.Underbar känsla att få kliva in i sitt egna hus för första gången.nu början den eviga väntan på inflyttningen för er :)



// Linda

2008-09-12 @ 20:16:35
URL: http://ourdreamhouse.blogg.se/
Postat av: martina

fan va kul :)

jag e me i svängarna nu när du fixat bloggen

tack vännen!!

2008-09-15 @ 14:38:43
URL: http://mmjs.blogg.se/
Postat av: Sandra

WOW!

Jag längtar tills det blir vår tur. 3 november..

Så häftigt verkligen!

GRATTIS!

2008-09-22 @ 16:24:29
URL: http://projekttalludden.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0