Tapetsering




Nu pågår tapetsering för fulla muggar. Målarn verkar vara suverän. Hon är verkligen jättenoga med underlagsjobbet och tapetseringen ser utmärkt ut... skönt med tanke på vilka perfektionister vi är, riktiga "pain-in-the-as"-kunder ;-)

Det är nästan olidligt som vi längtar efter att få flytta in men det är förhoppningsvis inte mer än två veckor kvar nu. Väntar på beskedet om vilken dag besiktningen ska ske, vi får nyckeln först när den är avklarad.

Är dock lite putt på våran KA (kvalitetsansvarig). Ca 10tusen ska han ha för sitt jobb men saken är den att han verkar inte göra sitt jobb... Han har varit ute en gång och kikat men det var när man just skalat av berget. Han har varken kollat på grunden, dräneringen eller något annat vad vi vet och han svarar inte när man ringer eller messar och han hör inte av sig. Morrrrrr.....

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!

Vilken fin tapet i sovrummet. Vi tänkte köpa en sådan men sen ändrade sig min sambo när han hittade en annan. Den har vi dock inte fått upp ännu utan ligger fortfarande nerpackad. Har bara målat sovrummet helt vitt då vi ville flytta in så snart som möjligt. Så det blir att sätta upp den nu i höst,ska höra med mamsen och pappsen först om de har tid så att vi inte förstör tapetern när den kostade 500 per rulle :).

Får tänka precis tvärtom när jag kollar på era inomhus bilder då vårat är spegelvänt,vilket känns jätte konstigt då man är van med det man själv har.

KV är inget roliga,våran var lika svår att få tag i men jag tror inte att han var så dyr som 10.000kr.Väntar med spänning på hur det går för er och hur det kommer se ut när ni är färdiga.

Kram // Linda

2008-09-23 @ 11:39:07
URL: http://ourdreamhouse.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!

Trist för dig att ligga sjuk när det händer så mycket nytt i erat hus. Ja gud vad det finns sjukt många snygga tapeter. Vi hittade en fond vägg till sovrummet och en till Vardagsrummet som vi blev förälskade i. Men det var innan vi sett vad de kostade. Den ena gick på ca 3.000 och den andra nästan 4.000 så då blev man lite putt och var tvungen att tänka om. Ska hitta nått mer till matsalsväggen men har inte en blekaste vad jag vill ha där. Som det är nu känner jag att den väggen är för vit och kal. Sen i Vardagsrummet har ju min sambo målat väggen där ni har braskaminen svart. Där vill ja ha en snygg schablon(vet inte hur det stavas men sak samma) i någon läcker färg. Har sett en jätte stor orkidé som skulle bli dö läckert. Lovar att lägga ut bilder när vi fått upp tapeterna.Vill få ordning på sovrummet men tror inte sambon har tid med det. Förrens han fått gjort det han vill i trädgården innan frosten kommer.



Kram // Linda

2008-09-24 @ 05:43:40
URL: http://ourdreamhouse.blogg.se/
Postat av: Anna&Mattias

såå snyggt det blir! verkligen snygg fondtapet. nu ser vi fram emot en inflyttningsfest :D



ha det bra! kram

2008-09-25 @ 19:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0